[Afgelopen] Win entreekaarten kinder evenement Doe’s Gek

[Afgelopen] Win entreekaarten kinder evenement Doe’s Gek

Geplaatst op 19 september 2017 door Redactie Ikhebprijs.nl geplaatst in Winnen.

 

[LET OP DEZE ACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN] Het nieuwe kinderevenement 'Doe’s Gek' staat voor de deur en wil jij entreekaarten hiervoor winnen, lees dan beslist even verder want wij mogen 6 toegangskaarten weggeven voor dit fantastische kinderevenement!

 

Aankomende herfstvakantie komt er een nieuw kinderevenement naar Zwolle. Jarenlang was LEGO WORLD een begrip in Zwolle met meer dan 90.000 bezoekers uit heel Nederland. De organisatoren komen nu terug met Doe’s Gek. Een evenement waar, net als bij LEGO WORLD, kinderen worden uitgedaagd om te kijken, zien, voelen en vooral om te doen. Doe’s Gek wordt georganiseerd van 27 oktober tot en met 29 oktober in de herfstvakantie van noord Nederland.

Het nieuwe kinderevenement Doe’s Gek belooft de kinderen een dag lang te vermaken. Het is de intentie om dit kinderevenement jaarlijks in de herfstvakantie te laten plaatsvinden. Het Organisatieteam BV, de organisator van dit kinderevenement, is hiervoor een samenwerking aangegaan met de IJsselhallen in Zwolle. Vestigingsmanager Toni Denneboom van de IJsselhallen zegt hierover: "We zijn blij met dit nieuwe initiatief. De herfstvakantie is een perfecte periode voor een dergelijk evenement, dat weten we uit eigen ervaring. We denken dat we met Doe’s Gek de komende jaren weer een aantrekkelijk kinderevenement in de IJsselhallen hebben".

 

 

LEGO stenen

De LEGO stenen zullen ook dit evenement terugkeren. Lego vereniging de "Bouwsteen" is blij dat ze weer kan aansluiten bij dit nieuwe initiatief in Zwolle. Jarenlang waren zij ook sfeerbepalend op LEGO WORLD. De vereniging vult maar liefst 5.000m² met LEGO stenen, bouwwerken, bouwtafels en speeltafels. Met groot enthousiasme laten zij zien waarom juist dit speelgoed hun hart heeft gestolen. Het LEGO thema wordt neergezet vóór en dóór de makers. Wat dat betreft herleven oude tijden in de IJsselhallen. De LEGO liefhebber is weer welkom.

 

 

Werelden

Naast het LEGO thema worden er nog twaalf andere kinderwerelden gecreëerd. Dit zijn werelden waarin de kinderen weg kunnen dromen, actief aan de slag kunnen gaan, kunnen spelen en kunnen ravotten, kortom lekker gek kunnen doen. In de Gamehal kunnen de kinderen onbeperkt spelen met computerspelletjes. Voel je Max Verstappen in de Race Game of speel de populaire LEGO games. De Virtual Reality Game laat je niet meer met beide benen op de grond staan. De hindernisbanen en springkussens nodigen jong en oud uit om actief mee te doen. Met alle leeftijdscategorieën wordt rekening gehouden. Vindt even de rust in de bioscoop waar verschillende speelfilms vertoond worden voor alle leeftijden. Dans en zing mee tijdens de liveshow met bekende artiesten. Geniet ook van De Dino Experience Liveshow en leer alles over de dinosaurus. Ze lopen zelfs in het wild rond tijdens Doe’s Gek en je kunt ze ontmoeten bij de Meet & Greet. Ook de kermisattracties, skelterbaan en pannavoetbalkooien zijn gratis, zoals alle attracties op het evenement bij de prijs inbegrepen zijn. Op het evenement kun je ook de bekende Star Wars Troopers ontmoeten van het Galactisch Keizerrijk. Doe’s Gek wordt een heerlijk maf, gek, gelukzalig evenement voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar. Zij kunnen hun hart ophalen aan activiteiten en bezienswaardigheden en de even rust vinden op het Kids Horeca Plaza. Marc van Aalst, organisator van het evenement, zegt: “Doe's Gek moet een doldwaas evenement worden. Wij zijn pas tevreden als de kinderen naar huis gaan en aan hun ouders vragen; "Gaan we volgend jaar weer naar Doe’s Gek". Dan is onze doelstelling geslaagd!”

 

   

 

Bezoekersinformatie

Het evenement zal worden gehouden in de IJsselhallen in Zwolle van vrijdag 27 t/m zondag 29 oktober 2017 en is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Lees meer praktische informatie over entreetijden, prijzen, route en overige info op : Doe’s Gek

 

 

[LET OP DEZE ACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN]

Winactie - maak kans op 3x2 toegangskaarten :

1) Vraag; hoeveel kost 1 entreekaartje voor de normale prijs, zonder korting?

 Vul uw antwoord in via deze link klik hier en vul in!

2) Indien je facebook of twitter hebt maak je een extra kans door deze actie op social media te delen met de hashtag; #prijsvraag

 

 

Deelnamevoorwaarden:

Deze actie is geldig t/m 21 oktober 2017

Entreekaarten worden beschikbaar gesteld door Organisatieteam.nl in samenwerking met Ikhebprijs.nl, Prijsvragengala.nl en Gratiswinacties.nl

Bij deelname ontvang je automatisch onze prijsvragen nieuwsbrief

De winnaars worden bekend gemaakt op ons winnaars overzicht

 

 

Met vriendelijke groeten,
Redactie IkHebPrijs.nl & PrijsvragenGala.nl  & Gratiswinacties.nl

 Check onze websites voor meer prijsvragen!

 

Laat een reactie achter

© 2016 Ikhebprijs.nl - Alle rechten voorbehouden | Realisatie & Hosting door Hendrick Media